0 product, 0,00 value Cart

arrow

Search:

Garancia

Jótállás és szavatosság
A hatályos jogszabályok által meghatározott jótállást nyújtunk minden termékre, ami általánosságban az átadástól számított 6 vagy 12 vagy 24 hónap lehet – kivétel, ha a törvény másképpen nem rendelkezik. A pontos jótállási feltételek, mindig az adott termék leírásában, vagy a mellékelt jótállási jegyen kerülnek feltüntetésre.
Egyes termékek, alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/forgalmazó által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.
Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. 306-307. §-ában, a 151/2003. (lX. 22.) Kormányrendeletben és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A szerződés szerinti jótállás a szavatossági jogok fennállását nem érinti.

©2014 Minden jog fenntartva -